ДГ Детелина
Детска градина в град Дряново

Подкрепа за децата от учителите на ДГ "Детелина" по време на извънредното положение

Педагогическият екип на детската градина ежедневно подкрепя деца и родители он-лайн чрез затворените групи във Фейсбук, като в групите, които нямат такива се осъществяват ежедневни контакти с родителите по телефон. Предоставя се достъп на родителите до електронните варианти на учебните помагала, презентации, електронни книги, он-лайн дидактични материали, указания за работа с децата за развитие на фината моторика, занимателни пъзели и игри и други.

Децата, заедно със своите родители отпразнуваха големите пролетни празници Цветница, Лазаровден и Великден. Много от тях изпратиха снимки с поздрави и послания за здраве към всички деца, родители и персонал на ДГ.

Във връзка с предстоящите майски празници Педагогическият екип на ДГ "Детелина" обявява следните инициативи:

- конкурс за детска рисунка " Гергьовденска люлка" - срок за изпращане на рисунките 11.05.2020

- конкурс за детска рисунка, рецитация на стихотворение на тема  " Славим солунските братя" - срок 12.05.2020г

- конкурс за оригинална инициатива на деца и родители, посветена на 24 Май.

Ръководството и педагогическият екип на ДГ "Детелина" изказват сърдечна благодарност на всички родители, които са наши ежедневни партньори, с цел безпроблемното преодоляване на социалната изолация, по посока развитие и възпитание на нашите деца.

Благодарим Ви, уважаеми родители за ежедневната обратна връзка, която ни предоставяте и Ви желаем много здраве и спокойни дни!

Част от споделените моменти в работата с децата може да видите в прикачените файлове.